Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Vignet gezonde school

28 mei 2019

De Widdonckschool in Heibloem heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School voldoen ze aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Het team van de Widdonckschool is blij met het behaalde resultaat!

 

De school is actief bezig met gezonde voeding, door middel van schoolfruit en beweging. Zo organiseren ze een sportdag voor de leerlingen en werken ze samen met IKS (Iedereen Kan Sporten), Special Heroes en Kerngezond, die ook sportclinics verzorgen. Zo zorgen ze samen voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben ze aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit alles vinden ze erg belangrijk, omdat het bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

 

Directeur Roel Schreurs is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Aloysius Stichting sector Zuid

Kerkstraat 3

6085 AX Horn
Tel: 0475 583 242

sectorbureauzuid@aloysiusstichting.nl