Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Leerlingen brengen bezoek aan Cruyff Foundation open dag

20 september 2019

Wauw wat hebben we intens genoten van de Cruyff Foundation open dag in het Olympisch stadion te Amsterdam!!

 


Vanuit de gemeente Roermond zijn leerlingen en medewerkers van De Spoorzoeker een hele poos geleden uitgenodigd om deel te nemen aan deze speciale dag, de Cruyff foundation open dag. Met groot enthousiasme zijn ze dan ook op woensdag 18 september vertrokken met de bus naar Amsterdam.

Sportdag vol plezier
Tijdens de Open Dag was het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met en zonder een beperking. Een sportdag vol plezier, leuke activiteiten én 30 verschillende sporten waar je uit kon kiezen. Zo konden de kinderen deelnemen aan rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, tennis, bmx en nog veel meer andere sporten. Kortom een middag vol vermaak, waarop alle kinderen mét, maar ook zonder beperking welkom zijn.

 Culturele workshops
Dit jaar was er een speciaal onderdeel tijdens de open dag. Op het voorplein van het Olympisch Stadion was het namelijk ook mogelijk om culturele workshops te volgen zoals beatbox, breakdance, zang en nog veel meer. De workshops vormen onderdeel van het project Cultuur@CruyffCourts, wat is opgezet in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, om de verbinding tussen sport en cultuur te leggen.

Fantastische dag!
We hebben onze leerlingen van De Spoorzoeker zien stralen en genieten! Ze hebben talenten kunnen ontdekken die ze van zichzelf nog niet kenden. Ook hebben ze BN-ers mogen ontmoeten zoals Ronald Koeman, Humberto Tan en als middelpunt Soufiane Touzani. Klik hier voor een fotoimpressie van deze fanastische dag!

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Aloysius Stichting sector Zuid

Kerkstraat 3

6085 AX Horn
Tel: 0475 583 242

sectorbureauzuid@aloysiusstichting.nl