Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Nieuwe editie Informatiekrant Samen Betekenisvol Leren is uit!

12 juni 2018

Een nieuwe editie van de informatiekrant Samen betekenisvol leren (sector Zuid) is uit. In deze krant laten we graag zien hoe wij onze koers sámen met onze partners van onderwijs, jeugdhulp, samenwerkingsverbanden, overheden en bedrijfsleven in praktijk brengen. Belangrijk, omdat wij het als Aloysius niet alleen kunnen. Alleen mét partners kunnen wij onze leerlingen de beste onderwijs(zorg) bieden die zij verdienen.


In deze editie...

Het ArbeidsTrainingsCentrum & Coaching ATCC bij de Widdonckschool Weert, waar leerlingen worden voorbereid op hun vervolgstappen in werk of vervolgonderwijs. Bij De Rungraaf in Eindhoven formuleren leerlingen zelf hun leerdoelen en leerkrachten Joyce Hendrikse en Sharon van der Velden merken dat de leerlingen gemotiveerder zijn om aan de slag te gaan. Maak van de ander geen Vreemde! Onder die titel organiseerde De Korenaer Rector Baptistlaan in Eindhoven een prachtig burgerschapsproject. Het resultaat: meer begrip voor elkaar.

 

Dat en nog veel meer lees je in de nieuwste uitgave van de informatiekrant Samen Betekenisvol Leren. Nieuwsgierig? Klik hier voor de digitale versie.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Aloysius Stichting sector Zuid

Kerkstraat 3

6085 AX Horn
Tel: 0475 583 242

sectorbureauzuid@aloysiusstichting.nl