Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Inspectiebezoek bij De Korenaer Rector Baptistlaan

04 februari 2016

De Inspectie van het Onderwijs heeft dinsdag 2 februari een bezoek gebracht aan De Korenaer Rector Baptistlaan in Eindhoven. Een inspectiebezoek is altijd een spannend moment voor het team.

 

Het bezoek was deze keer extra bijzonder. De inspectie voert namelijk een pilot uit binnen onze stichting en daardoor was het bezoek tweeledig: het verificatieonderzoek en het 4 jaarlijks terugkerend risico-onderzoek.

 

De locatie werd bezocht door inspecteur Xavier de Croes en Trudie Wick. Tijdens het eindgesprek met schooldirecteur Rene van den Nieuwelaar, sectordirecteur Jac Verstegen en projectleider Kwaliteit en Onderwijsontwikkeling Ellen Ros kwam het verlossende woord.

 

“Het is een basis arrangement geworden en het is zeker geen gevalletje van met de hakken over de sloot” , aldus beide inspecteurs.

 

Mooi compliment

De Korenaer Rector Baptistlaan heeft complimenten gekregen voor het harde werk wat geleverd is in de afgelopen jaren, vooral het werken met het 4D model, EDI voor de schoolstandaard met betrekking tot didactisch handelen, het A3 jaarplan en de resultaatgerichtheid werden als positieve speerpunten genoemd.

 

Uiteraard gaven de inspecteurs ook feedback op zaken die de school nog kan verbeteren. Deze positieve feedback heeft het team geïnspireerd om vol enthousiasme het onderwijs verder te optimaliseren. De school en sector Zuid kijken terug op een goed inspectiebezoek dat resulteert in een dik compliment voor het hele team van de locatie Rector Baptistlaan.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Aloysius Stichting regio Zuid

Kerkstraat 3

6085 AX Horn
Tel: 0475 583 242

sectorbureauzuid@aloysiusstichting.nl