Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Roel Schreurs nieuwe directeur schoollocaties Heibloem

12 april 2018

Met ingang van 17 april 2018 start Roel Schreurs als nieuwe directeur van de Widdonckschool en De Ortolaan in Heibloem. Hiermee komt er een eind aan de werving en selectieprocedure voor een nieuwe locatiedirecteur.

 

Roel Schreurs (45 jaar), woonachtig in Haelen, was achtereenvolgens werkzaam als sales en commercieel manager en tot slot als algemeen directeur en bestuurder bij de Limburgse familiebedrijven Holbox in Echt (10jaar), Moonen Packaging te Weert (10 jaar) en Clayre & Eef in Haelen (2jaar). In zijn vorige functies heeft Roel laten zien dat hij snel en makkelijk nieuwe relaties ontwikkelt op alle niveaus. Daarnaast is hij als resultaatgerichte natuurlijk leider een gedreven teamplayer, die op een enthousiaste en plezierige manier samen met mensen aan de slag gaat. Met als doel iedere dag te (willen) verbeteren en te (willen) leren.

 

Met zijn nieuwe functie als directeur wil Roel graag een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling van de Widdonckschool en De Ortolaan Heibloem. De samenwerking met de huidige partners van de school aanhalen en op zoek gaan naar nieuwe partners zodat de kwaliteit van het onderwijs continue een verbeterslag maakt.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Aloysius Stichting regio Zuid

Kerkstraat 3

6085 AX Horn
Tel: 0475 583 242

sectorbureauzuid@aloysiusstichting.nl